SUBWAY SASSENHEIM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Subway Sassenheim. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 14:40 Super snel geleverd in Lisse en heerlijke broodjes zoals altijd !!
25 sep 2022 om 12:57 Helaas kwam het eten erg laat 13:40 ipv 13:00, daardoor waren de warme broodjes ook nog koud. Zag er wel verzorgd uit, maar een hamburger hoort warm te zijn.
24 sep 2022 om 15:05 2.5 uur gewacht op het eten...
24 sep 2022 om 14:47 Had voor 12:30 besteld om het af te halen en het was pas rond 1 uur klaar
24 sep 2022 om 14:42 Over 2 hours to make a sandwich. Not impressed. The app says order “arriving soon” for over an hour so I call subway and find out the food hasn’t even left the shop. food was bad. The only good part of the experience was the nice delivery person.
24 sep 2022 om 14:28 Ongeveer 2 uur en 15 minuten gewacht op de bestelling.
24 sep 2022 om 14:15 Ruim een uur en 45 minuten moeten wachten op mijn bestelling Toen ik na ongeveer 1,5 uur belde zei een medewerker dat mijn bestelling al onderweg was 20-25 minuten later werd mijn bestelling bezorgd door de medewerker die ik aan de telefoon had
21 sep 2022 om 13:43 Altijd goed en vriendelijk
20 sep 2022 om 14:27 De bezorging duurde erg lang 1 uur en 25 min. De manager van de zaak kwam de bezorging brengen en gaf aan dat ik de volgende een menu gratis krijg. We zullen zien of dit ook echt gebeurt.
17 sep 2022 om 14:39 Terwijl ik dit mailtje krijg en dit aan het invullen ben is het twee uur nadat ik besteld heb en nogsteeds heb ik mijn eten niet.
16 sep 2022 om 23:37 Bezorgtijd was 50 minuten stond er.. uiteindelijk bijna 2,5 uur moeten wachten. Toen het eten er was zacht en sompig. Geen excuses of compensatie :/
16 sep 2022 om 18:52 Bestelling totaal niet wat ik wou