SUBWAY SASSENHEIM

SUBWAY SASSENHEIM Eat Fresh.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1008 beoordelingen
24 jan 2021 om 15:15 Eten was als verwacht, maar het duurde erg lang. Na bestellen gaf de foodtracker 37 minuten aan; dat was twee keer zo lang.
22 jan 2021 om 16:53 Wrap steak & cheese was hartstikke koud, geen idee of dit zo hoort bij Subway maar het was niet lekker. Ik lust geen paprika, had ik ook niet aangevinkt maar zat er wel tussen. Wel vlotte en vriendelijke bezorger.
20 jan 2021 om 13:51 Goede en snelle levering en kwaliteit
19 jan 2021 om 13:18 De bestelling was eigenlijk veel eerder gepland maar het bleek dat dit bij het verkeerde kantoor was geleverd. Nadat hierover belde werd er meteen een nieuwe gemaakt en binnen 20 minuten was dit netjes geleverd. Vriendelijke service en lekker genoten.
15 jan 2021 om 16:31 Eten stond op tijd klaar om af te halen, het was lekker, personeel was vriendelijk en goede service. Er stond iets ongebruikelijks in mijn bestelling en er werd gebeld om te controleren of er soms een fout was gemaakt.
15 jan 2021 om 16:19 Broodjes waren lekker, bezorgtijd wat lang (ongeveer een uur maar was wel aangegeven van te voren).
15 jan 2021 om 15:08 Broodjes waren goed maar 1,5 moeten wachten vind ik wel erg lang. Snap dat het druk is maar geef dan niet de optie zsm bezorgen.
12 jan 2021 om 18:39 Great delivery option, nice sandwiches, i love that i can order from subway when im looking for a lunch alternative! :-) overall good service, 5/5 stars!
12 jan 2021 om 14:27 55mins is the promised time and we got it tasty, warm, yummy in 39mins
9 jan 2021 om 17:03 Broodjes waren lekker maar amper warm en door en door nat van saus. Geen servetten en alles gepropt in één tasje. Gebakken uitjes ook niet gevonden, meer dan genoeg van jalapenos. Volgende keer toch maar zelf halen. Blijft toch lekker genieten.
7 jan 2021 om 14:58 Het eten voldeed aan de verwachting. Als je om 11.18 uur bestelt, vraagt om een levering om 12.30 uur, wat ook wordt bevestigd, dan wil je om 13.00 uur niet te horen krijgen (eigen initiatief!) dat het uitloopt, waarna het om 13.12 uur wordt bezorgd.
6 jan 2021 om 19:05 Heerlijk broodje vooral als je anderhalf uur moet wachten